hits

"Slapp av, vi skal redde henne!" - sa Marie i Gjensidige! iPhonen er REDDA!!

  • 19.10.2017 kl. 22:28

Som du vet - har det vært noen tøffe dager. Skjermen på min splitter nye iPhone 8 plus knuste i tusen biter utover baderomsgulvet.

Men nå har en reddende engel tatt hånd om henne. Og meg. Det løser seg! 

*Denne bloggen er et samarbeid med Negotia - en fagforening i privat sektor

Fortvilelsen var bunnløs. Enden var nær. Trodde jeg. Lite visste jeg at Marie Brudevold satt på kontoret og fulgte situasjonen tett. Hvem i alle dager er Marie Brudevold, spør du? Ja - det gjorde jeg også! Men så fikk jeg en mail - og det iskalde vannet, som i noen dager hadde flommet gjennom årene mine, begynte raskt å koke i begeistring! 

Du skjønner det, at i forbindelse med at jeg ble medlem i Negotia, så fikk jeg tilbud om en del medlemsfordeler som kunne spare meg for MYE penger. Litt skeptisk bestemte jeg meg for å teste en av medlemsfordelene for å sjekke om dette virkelig var så bra som de skrøt av. 
Som stolt deltaker i et lite studentkollektiv, tenkte jeg at forsikringer, det er jo noe man hører man bør sjekke med jevne mellomrom. Dessuten skrøt de uhemmet av denne fordelen sin. 
Fordelen het Gjensidige.
 
Så jeg ringte til Gjensidige og traff en hyggelig dame som het Marie. Marie kunne fortelle meg at jeg burde ha innboforsikring i kollektivet... Det hadde jeg ikke tenkt på siden han jeg bodde med hadde en slik. Men det viser seg nemlig at dersom kollektivet brenner ned, så får han alt igjen på forsikringen.
HAN - ikke jeg! 
Og det er fordi alle i et kollektiv må tegne egen innboforsikring! Ble litt svett av tanken, og samtidig glad for at ingenting hadde hendt i kollektivet som krevde forsikring...enda... Jeg tegnet innboforsikringen og pustet lettet ut, for NÅ hadde jeg alt på stell, livet lekte og sola skinte! Følte meg faktisk ganske voksen også! 

Men at den samtalen også skulle redde meg ut av den svært prekære situasjonen jeg nå hadde rotet meg oppi, med knust skjerm og det hele, hadde jeg aldri sett for meg. Jeg gir ordet til Marie - så skjønner du kanskje hvorfor jeg ble over gjennomsnittet begeistret.
 

Hei Andrè!
 

Det er hjerteskjærende å lese om telefonen din som så vidt rakk å ta sine første tellerskritt før hun gikk i baderomsgulvet. Enda godt det var ditt gulv hun traff - for en omsorg du viser!

Men nei, alt håp er ikke ute - det er faktisk inne. Bokstavelig talt. Du har jo allerede kjøpt YS Innbo, som er identisk med Gjensidiges beste innboforsikring. Og for deg som for tiden er arbeidsledig passer det vel strålende at den er spesielt lavt priset for medlemmer i YS-forbund?! Så denne gangen er ikke gode råd dyre, fordi?..

(kunstpause)

... YS Innbo dekker knust mobilskjerm!

Jojo, det er helt sant.

Hvis du har samboer eller er gift - eller har barn, så gjelder knust-skjerm-dekningen faktisk for hele familien. Også når du/dere er på reise - så telefonen din kunne ha knust på et hvilket som helst annet baderomsgulv også, YS Innbo still got your back!

Så. La meg fortelle deg hvordan du skal få henne så god som ny igjen. Logg inn på gjensidige.no, der finner du YS Innboforsikringen din og du kan enkelt melde skade på mobiltelefonen. Du får umiddelbart tilsendt en pakkelapp på mail. Ja, jeg vet, dagens teknologi, hæ? Hvis det er lenge siden du har lagret innholdet ditt i «skyen» så gjør du det, hvis det er mulig. Og så:

  1. Skriv ut pakkelappen
  2. Finn frem en konvolutt
  3. Legg henne pent nedi og lim på pakkelappen
  4. Legg konvolutten i en rødpostkasse eller levere den på Posten
  5. Les en bok eller start på en ny serie :)

Etter 3-5 dager får du en ferdig reparert telefon av samme merke og modell i posten, med alle garantier intakt.

Kan du ikke leve uten henne en eneste dag? I så fall anbefaler jeg deg å kjøpe en utvidet mobilforsikring, slik at hvis det skulle skje igjen får du en mobiltelefon første virkedag etter at skaden er meldt. Du trenger ikke sende inn din ødelagte telefon før du har mottatt den nye! Fantastisk, ja? Og den utvidede mobilforsikringen dekker mer enn knust skjerm - den dekker alle i familien sine mobiler, enten det er tap, tyveri eller skader - i hele verden, og Gjensidige sender deg altså en ny telefon i løpet av 1-2 dager. Egenandelen er bare på 500 kroner for de første tre skadene i året. Skulle noe skje en fjerde gang er andelen på 2000 kroner.

Vi håper selvfølgelig ikke at det skjer igjen - slik at dere kan leve lykkelig i alle deres dager. Men HVIS noe skulle skje - vit at vi er her og at YS Innbo got your back!

Vennlig hilsen Marie

Marie Brudevold
Informasjons-/kommunikasjonsrådgiver - Konsernkommunikasjon

Har du ikke lest det dramatiske innlegget om hvordan jeg knuste skjermen på min nye iPhone 8 plus? Det kan du lese, ved å trykke HER!!

For nå.... Nå flyter det!!! 

Haha - det er jo helt fantastisk!!! Så nå blir det ny skjerm og det hele - helt uten bekymringer. 

Du som har fulgt meg på denne reisen de siste månedene vet hvor mye drit man kan oppleve som arbeidstaker. Eller i det minste hvor mye drit jeg har opplevd som arbeidstaker. Alle fingre krysses for at ikke har hatt en like stri tørn. Som du vet er denne bloggen et samarbeid med Negotia - og det vil jeg si to ord om. For du skal virkelig vite at jeg skriver dette med all min integritet i behold. Negotia stiller med et produkt jeg har hatt bruk for lenge - og som jeg endelig har fått bli en del av. Hjelp når det trengs, og påfyll når man vil! 

For første gang siden jeg fikk min første jobb som 15-åring føler jeg at alt går på skinner - og at veien fremover er sikker. Som medlem trenger du ikke kikke deg over skulderen til enhver tid. Det er en ganske rå følelse. Og nå dette.. Fantastisk!

Jeg anbefaler deg virkelig å ta en titt. Her finnes det noen seriøst bra tilbud! 

Sjekk flere kundefordeler på https://www.gjensidige.no/privat/kundefordeler/ys/ung 

Og dette kommer jo bare på toppen av en rekke jobbintervjuer jeg har i tiden fremover, takket være de fantastiske tipsene fra Anne i jegfikkjobben.no! Har du fortsatt ikke lest det innlegget, kan du lese det HER.


For denne gang...

... takker jeg ydmykt for meg, og takker for at du fortsetter å titte innom! Jeg håper du får noe igjen for tiden du investerer her inne. Er det noe du lurer på, eller gjerne skulle hatt svar på, hører jeg veldig gjerne i fra deg :) 


Jeg ønsker deg en riktig god helg! Og som alltid - vi snakkes på mandag :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

André Askeland

Som snart 30 år gammel føler jeg at jeg ikke trenger å finne meg i dritt fra noen. Uten utdanning er det ikke så mange jobber jeg kan få på høyt nivå, og de jeg kan få, føler jeg ofte at jeg bare blir kastet rundt i. Nå er tiden inne for å finne ut hvilke rettigheter jeg faktisk har. Det kan også du nyte godt av ;) Denne bloggen er skrevet i samarbeid med Negotia - Et YS forbund

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no