hits

Mine damer og herrer! Vi er tilbake! Bloggen - sesong 2!!

  • 05.03.2018 kl. 03:19

Sesong 2 av bloggen er her - og den blir bedre enn noengang!! 

Det er lenge siden mine tykke tomler har danset salsa på tastene og produsert ord på denne bloggen! Etter jul har vi brukt litt tid på å finne ut hva som er neste tryllekunst. Jeg tror ikke du blir skuffet! 

//Denne bloggen er skrevet i samarbeid med Negotia - en fagforening i privat sektor//

Du er vant til å lese om meg som tryner med tenna først i arbeidslivet. Det skal du aldri avskrive at kommer til å skje på nytt.. All erfaring tilsier, og hele den regla der. Men i utgangspunktet blir det fremover langt større variasjon i hva jeg vil servere deg. Og har du ønsker om hva du vil høre, er mitt kommentarfelt alltid åpent. Planen er å nå gi langt flere konkrete tips, hver eneste uke, samlet i én sammenhengende post - istedenfor advokaten svarer - og de to innlegge du er vant til. Overskrifter som "5 tips til..." og "10 ting du aldri må..." burde være noe raskt blir kjent med, og forhåpentligvis også digger! 

Samtidig brygges det på mange spennende prosjekter, både video og tekst - så her er det bare å henge med i svingene. 

Jeg ble så gira at jeg var nødt til å lage en aldri så liten teaser på bloggen - for sesong to. Bare for gøy altså. Ikke forvent for mye. Du kjenner meg ;) 


Intro sesong 2

Før jeg runder av...

På torsdag er det After Work i Ålesund - hvor det blir show og god mat! Er du i området, og tenker deg innom er jeg redd for at vi sees! Jeg gleder meg - og du får som alltid en liten oppdatering uka etter! 

Nå er jeg så glad for å være i gang igjen, og gleder meg så til fortsettelsen at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Hold deg i nærheten gjennom våren - det er her det skjer! Og har du ikke fulgt jobbog.blogg på facebook enda - har du jo en gylden mulighet her nå! :D 

3 Kommentarer

Sammy

05.03.2018 kl. 21:13
Jeg.... gleder.... meg !!

André Askeland

05.03.2018 kl. 23:08
Sammy: Sammy - jeg gleder meg til å underholde deg :D

Pia

06.03.2018 kl. 09:13
ENDELIG!!! Trenger tips til hvordan få høyere lønn og hvordan be om kurs hos arbeidsgiver ;)

Skriv en ny kommentar

André Askeland

Som snart 30 år gammel føler jeg at jeg ikke trenger å finne meg i dritt fra noen. Uten utdanning er det ikke så mange jobber jeg kan få på høyt nivå, og de jeg kan få, føler jeg ofte at jeg bare blir kastet rundt i. Nå er tiden inne for å finne ut hvilke rettigheter jeg faktisk har. Det kan også du nyte godt av ;) Denne bloggen er skrevet i samarbeid med Negotia - Et YS forbund

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no