hits

En guide for forvirrede hoder til å finne sine styrker og egenskaper

  • 04.12.2018 kl. 08:04

Reklame | Negotia

Lurer du på hva du skal svare når du blir spurt om dine beste egenskaper? Lurer du på hvilke jobber som passer din personlighet? Da har du kommet til rett sted!

Lurer du på hva du skal svare når du blir spurt om dine beste egenskaper? Lurer du på hvilke jobber som passer din personlighet? Da har du kommet til rett sted!

En sen natt på et hotellrom i Lillehammer lyste bokstavene E-N-F-P mot meg. Hver av de forteller en historie om hvem jeg er som person - og hvilke egenskaper jeg har. En halvtime etter at jeg begynte å gjennomføre "Jobbveiviseren" hadde jeg jobbet meg gjennom alle spørsmålene, og en profil var opprettet. I profilen kunne jeg lese om hvilke jobber som passer til min personlighetstype, og hvilke egenskaper jeg har som person. 

Det var vel ikke så mange av de som kom som en overraskelse på meg - og bra er vel det - men de satt ord på en del ting jeg ikke hadde tenkt på tidligere. Ting som mine styrker, motivasjonsfaktorer og hvordan andre sannsynligvis beskriver meg var dekket i detalj. 

Du har kanskje vært i et jobbintervju hvor du har blitt bedt om å ramse opp dine sterke sider? Det var kanskje ikke så lett å komme på alle, på stående fot? Been there, my friend! 

I Jobbveiviseren dykker vi inn i deg som person og finner ut hvem du er, og hvilke egenskaper du kan skryte på deg til potensielle arbeidsgivere. Det er heller ingenting i veien for å ta med alt du nå har lært om deg selv inn i medarbeidersamtalen med sjefen, og be om å få se litt på hva annet du kan bidra med på arbeidsplassen. Kanskje passer profilen din godt for en lederstilling i fremtiden? 

Det er noe forløsende med mennesker som kan skryte av seg selv, uten å virke arrogante eller kjepphøye.

Hvordan fungerer det? 

Testen fungerer ved å presentere en påstand med to svaralternativer. Du skal så velge den som passer best for deg, eller du mener er mer korrekt enn den andre. Det er spørsmål og påstander innen en rekke områder, som blant annet hvilke interesser du har, arbeidsmetoder du foretrekker, hvordan du håndterer andre rundt deg, hva som er viktigst av lønn og trivsel, om du er kreativ eller tradisjonell osv. Testen tar ca en halv time å gjennomføre, og dekker svært mange aspekter av deg som person. 

I resultatene kan du også finne en liste over jobber som kan passe dine interesser og din personlighet. Og det beste av alt? Den er selvsagt gratis, og tilgjengelig for alle!

Er du i tillegg medlem i Negotia, tilbys du en gratis veiledningstime med en coach, som kan hjelpe deg ytterligere på veien om du skulle ha spørsmål eller trenger en prat med noen. 

Testen finner du HER - og den anbefales virkelig! :) 

Hvem passer dette for?

Denne testen er ikke bare for deg som skal søke jobb. Denne testen er for alle som kanskje sliter litt med å virkelig kartlegge hva slags styrker de har, og hvilke motivasjonsfaktorer som driver en. Dette er noe alle kan dra nytte av, og lære noe av. Om ikke for å lære noe nytt, så bare for å få en bekreftelse på seg selv. Annet enn en liten halvtime av livet ditt - har du ingenting å tape på å gi det et forsøk. 

5 gode grunner til at du bør teste Jobbveiviseren 
1. Du får kartlagt dine beste egenskaper. 
2. Du får gode begreper for å beskrive deg selv og dine ferdigheter. 
3. Du får et verktøy for å komme deg videre - enten i jobben du har eller hvis du vil bytte jobb. 
4. Du får forslag til yrker som kan passe deg. 
5. Du blir trolig positivt overrasket over deg selv. 

Jeg håper dette var nyttig, og at du fikk noe igjen for tiden du brukte på dette innlegget! Igjen takker jeg for din tid - og ønsker deg en fantastisk uke! Til neste gang; 

Au revoir!! 

PS! Følg oss på Facebook for oppdateringer hver gang det kommer et nytt innlegg. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

André Askeland

Som snart 30 år gammel føler jeg at jeg ikke trenger å finne meg i dritt fra noen. Uten utdanning er det ikke så mange jobber jeg kan få på høyt nivå, og de jeg kan få, føler jeg ofte at jeg bare blir kastet rundt i. Nå er tiden inne for å finne ut hvilke rettigheter jeg faktisk har. Det kan også du nyte godt av ;) Denne bloggen er skrevet i samarbeid med Negotia - Et YS forbund

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no