hits

Negotia fløy meg til Kristiansand for å holde foredrag for 130 mennesker!

  • 29.09.2017 kl. 02:58

Fullt hus, masse show og en blogger som blir vlogger! Når Negotia kjører, mener de alvor! Boom!

For halvannen uke siden stod jeg på scenen i Kristiansand, og snakket for 130 mennesker. Bak meg satt Morten Brandt, en levende legende innen showbiz, og håpet jeg ville varme opp publikummet for han.. Kort sagt var nervene i høyspenn, men fyyy for en kveld det var!! 

*Denne bloggen er et samarbeid med Negotia, en fagforening for privat sektor

Da Negotia for tiden har litt ferieavvikling, kommer det ikke noe svar i fra advokaten på mitt forrige innlegg denne uken. Så det får jeg ha til gode! - MEN - Det skal være mer enn nok snadder å kose seg med i dette innlegget likevel. Og tenk, kanskje blir du litt bedre kjent med Negotia også? ;) 

Fra Volda, via Begen, til Kristiansand gikk reisen, for å være med på Negotia sitt nye superkonsept "After Work"! At ikke flere bedrifter kjører det samme konseptet, er meg i grunn fullstendig uforståelig. Det er så enkelt som å invitere medlemmer, og potensielle medlemmer, til en festkveld med show, mat og noe godt i glasset. 

For min del, var dette en spesiell kveld - da det var debuten for mye rart. Det var første gang jeg noensinne har blitt flydd til et event for å underholde. Første gang jeg noensinne har vært leid inn som fotograf. Det var også første gang jeg har blitt hyret for å lage en vlogg av et event. 

En klok mann fortalte meg en gang at "Blir du spurt om å gjøre noe du ikke kan, si ja. Så får du bare lære deg hvordan, litt brennkvikt."

Challenge accepted! 
 

Smil, all over the place

Vel - selv om jeg gjerne skulle tatt all æren for at kvelden ble som den ble, må jeg bare ydmykt erkjenne at her var det et lass av mennesker som gjorde en heroisk innsats for å lage til et svært godt gjennomført event. Latteren satt løst blant publikum under de 5 forskjellige bidragene fra scenen, og både tapas-middag og goodie-bag ved kveldens slutt var innertiere, som så ut til å sende folk hjem i svært godt lune. 

Jeg må igjen bare få presisere hvilken fantastisk måte dette er å kunne bli kjent med sine kunder og medlemmer, rekruttere nye, og samtidig by opp til en aldri så liten fest. Å selge fagforening, er litt som å selge forsikring. Det er ikke så sexy - det er bare viktig! Med en sånn måte å presentere produktet på som dette, gjør de det rett og slett KULT! Det er gøy å få være en del av. Ja - Det blir kanskje en klisjé - men Negotia sier det best selv; "Stå styrket". Underliggende her er "sammen". Stå styrket, sammen. 

I dette innlegget lovet jeg meg selv å ikke skrive så mye, men heller vise dere en video. Du kan jo gjette hvordan det gikk.. Når jeg først setter i gang.. Jaja! Jeg slenger ut noen bilder fra kvelden, så du kan se hvordan det var, og så håper jeg virkelig, virkelig, virkelig at du tar deg tid til å se vloggen fra dagen, som ligger litt lenger opp i dette innlegget! Om ikke bildene forteller en historie, burde definitivt videoen gjøre det! 

Takk for en fantastisk kveld!! 


 

André Askeland

Som snart 30 år gammel føler jeg at jeg ikke trenger å finne meg i dritt fra noen. Uten utdanning er det ikke så mange jobber jeg kan få på høyt nivå, og de jeg kan få, føler jeg ofte at jeg bare blir kastet rundt i. Nå er tiden inne for å finne ut hvilke rettigheter jeg faktisk har. Det kan også du nyte godt av ;) Denne bloggen er skrevet i samarbeid med Negotia - Et YS forbund

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no