hits

Bloggkavalkade og julehilsen til alle trofaste lesere - xoxo -

  • 19.12.2017 kl. 15:12

Et halvt år med blogging er over - og det er tid for å se tilbake på hva vi har gjort! En aldri så liten kavalkade!

//Denne bloggen er, som du vet, skrevet i samarbeid med Negotia - en fagforening i privat sektor//

40 innlegg er skrevet. 30.000 mennesker har tittet innom. 20 historier er delt, og 20 svar fra advokater, rådgivere, forsikringsselskaper og toppledere er kommet.

 Tilbakemeldingene fra dere har vært enorme! Dere har spurt, engasjert dere og delt. Delt tanker, historier, spørsmål og erfaringer. Vi har fått hjulpet mange av dere, men ikke alle. Vi har dekket temaer som knust mobilskjerm, trakassert på jobb, #metoo, retten til ferie, overtidsbetaling, jobbing uten å få betalt, konkurser, endring av arbeidstider, oppsigelser via sms og ansatte som nektes lunsjpauser, og blir bedt om å ta med seg arbeidet på toalettet.. 

Uansett hvor mye vi har fått delt, diskutert, ryddet i og oppklart - så finnes det fortsatt så uendelig mye rart der ute. Arbeidsgivere som aldri burde harr personalansvar, kontrakter som aldri burde sett dagens lys og sjefer som tafser på de ansatte. Historiene fra dere kommer inn, og vi svarer så godt vi kan - MEN - vi trenger mer. Mer historier. Mer opplevelser. Flere som forteller sin side av saken. Slik at vi kan heve det frem. Gjøre det kjent. Gjøre noe med det! 

Bloggen fremover

Og er det én ting jeg veldig gjerne vil høre fra deg - er det hva du ønsker å se mer av fremover! Eller mindre? Vil du ha de saklige gode sakene, eller liker du når det dras på, og fokuset er mer på underholdning og dramatiske skildringer? Vil du ha mer bilder? Mer video? Mindre tekst? Mer tekst?

Nå har du muligheten til å påvirke bloggen fremover - slik at den blir så bra som overhodet mulig! Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Og mens jeg sitter her på vei til å nyte en aldri så liten medlemsfordel fra Negotia - nemlig hytte på fjellet - vil jeg benytte denne muligheten til å takke deg for at du har fulgt med dette første halvåret av denne bloggens liv. Jeg håper du fortsetter å lese også etter jul, og at du i mellomtiden får en fantastisk julefeiring, og et riktig godt nyttår! 

Mens du lar ribbefettet synke, eller venter på at fåresmaken skal forsvinne fra rapene dine - er det jo en ypperlig mulighet til å gi seg selv en liten førjulsgave! Hva med å starte det nye året som organisert? Vite at du har noen i ryggen til enhver tid? Mer info finner du selvsagt på negotia.no! :) 

 

Jeg ønsker deg en hjertelig god jul, og et strålende nyttår! Vi sees på nyåret for nye sprell og ablegøyer =) 

 

André Askeland

Som snart 30 år gammel føler jeg at jeg ikke trenger å finne meg i dritt fra noen. Uten utdanning er det ikke så mange jobber jeg kan få på høyt nivå, og de jeg kan få, føler jeg ofte at jeg bare blir kastet rundt i. Nå er tiden inne for å finne ut hvilke rettigheter jeg faktisk har. Det kan også du nyte godt av ;) Denne bloggen er skrevet i samarbeid med Negotia - Et YS forbund

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no